Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Ayrıca gri parafin sülale dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin popüler akıntıı olan İskandinav üslup dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem daha yaklaşabilirsiniz.

Antrasit renk konut dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından genelev ağırlıkmlarına kadar kullanılan harmoni renkleri süresince kendine zemin edinmiş renk olarak epey dikkat çekiyor.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej kabilinden renkler şekersiz bir dünya oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon umumiyetle tatlı renk paletleri ve tonlar arasında abra kurarak mekanın erinçli ve davetkar bir atmosfer sunmasını esenlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden öteki renklerle uyumlu bir renktir.

çil çil ve alaka çeken bir gri tonu olan ak pak gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil şuh rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı zıtya heldiğinde ortaya çıdem skorlar şu şekildedir:

Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler ciğerin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak taraf düzenıyor.

Bu iki renk arasındaki kontrast, yepelek bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir araba aksesuar istimal ihtiyacını antrasit duvar boyas azaltır. Başkaca, yağız renge için antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz azca karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve gailesiz bir atmosfer oluşturabilir. Bahir mavisi yahut yer yağı mavisi kadar tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara hareketlilık ve tazelik katar.

Antrasit şişman ve derin gri tonlarına mevla olup çoklukla mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın yürekindeki antrasit minerallerinden ilham alınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş layihamlarda çoğunlukla tercih edilir.

Sessiz Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir antrasit gri dekorasyon renk grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Farklı uzanım ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda eforlü bir etki yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri antrasit duvar boyas de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page